Zarada

Pozivamo vas da postanete deo Baguje sajta i zaradite tako što ćete postati autor, pisati i objavljivati tekstove. Ukratko, objavljivajući tekstove za nas stičete mogućnost postavljanja Adsense reklama na vaše tekstove, i time, Baguje sajt se odriče tog dela reklama u vašim postovima. Dakle, vaš tekst, vaša reklama.

Zašto da se priključim ?

Jednostavno, ono što vam mi nudimo su mogućnost zarade, reklamiranje vašeg sajta (ukoliko ga posedujete, dobijate vezu ka istom i procenat poseta od naših korisnika) i prepoznatljivost.

Kako zaraditi ?

Kao što sam pomenuo gore, zarada se vrši preko Google Adsense oglasa. To je servis koji je mnogo popularan u svetu i jedan je od najčešćih tipova zarade na Internetu. Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na servis, sačekate nekoliko dana odobravanje naloga i možete početi sa zaradom. Mi vam omogućavamo postavljanje 2 Adsense oglasa (koja ćete podesili u vašem profilu nakon registracija na naš sajt) u tekst koji ste vi napisali. Svaki put kada neko od posetilaca vašeg teksta klikne na reklame vi dobijate određenu sumu novca. Nekoliko stvari zavisi od iznosa zarade po jednom kliku (PPC), a može da se kreće od 0.01$ pa sve do 1,5$. Isplatu vrši Google kada napunite 100$ ili, 70 evra. Šalje vam se ček na kućnu adresu, a sa čekom možete otići u bilo koju lokalnu banku i taj novac podići (uskoro bi trebalo da se omogući isplata i putem WesternUniona za Srbiju). Odmah da kažem da je ovo 100% provereno, da nije nikakva reklama ili laž, i lično ja (administrator) sam imao već nekoliko isplata ovog sistema i sve je prošlo u najboljem redu. Takođe, na početku ćete morati biti strpljivi (ja sam čekao čak 8 meseci do prve isplate !) jer sam siguran da nećete imati toliko klikova koliko bi vi želeli, ali, neka vam i to bude jedan od razloga da pišete veći broj tekstova.

Šta ako nemam Google Adsense ?

Nije nikakav problem, ukoliko nemate nalog na Google Adsense servisu, i dalje možete da pišete za nas. Ukoliko u budućnosti napravite nalog, reklame će se automatski dodati na svaki vaš tekst koji ste ikada napisali za nas. Takođe, na mestu vaših reklama, dok se ne registrujete će se pojaviti osnovne reklame ovog sajta.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za autore, zaradu ili bilo šta drugo, slobodno nas kontaktirajte preko stranice za kontakt.