Baguje.COM

Startovao “Hosting Pilot”!

Korisnici hostinga u Srbiji koji imaju potrebu za registrovanjem više domena na godišnjem nivou ili Hosting Pilotpotrebu za kupovinom hostinga i servera su konačno dobili rešenje u vidu resellerskog panela “Hosting Pilot”.

Za razliku od većine reseller programa kod nas koji nude reseller opciju samo za shared hosting , iz panela “Hosting Pilota” je moguće naručiti po nižim cenama i servere kao i domene, što ga čini jedinstvenim u Srbiji.

Više stepena popusta

Korisnik može postati svako , bilo da je pravno ili fizičko lice a već sa prvom uplatom koja je obavezujuća i koja se koristi kao kredit u kasnijem periodu stiče pravo da kupi NiNet proizvode po nižim cenama od regularnih. Ukupno postoje 3 statusa – Friend, Pro i Partner a svaki sledeći obezbeđuje veći popust od prethodnog.

Prilika za zaradu

Ovo je idealna prilika za sve one koji imaju svoje klijente ili obavljaju kupovinu u ime nekog drugog da zarade i to ne samo prve nego svake sledeće godine jer je u planu uvođenje i plaćanje direktno našim resellerima od strane njihovih klijenata. Svima koji se prijave do kraja marta meseca obezbedili smo 3000 dinara kredita !

Exit mobile version