Baguje.COM

Organizujte Vaše fajlove na Desktop-u uz pomoć Fences

Da li ste od onih osoba koja sve što skida sa neta skida prvo na desktop kako bi kasnije pregledao i sortirao po želji. Posle izvesnog vremena skidanja fajlova sa Interneta, Vaš desktop se napuni raznim fajlovima što na kraju ne znate šta je bitno, tj. šta da brišete a šta ne. Preventiva ovom problemu jeste korišćenje aplikacije zvane Fences.

Aplikacija Fences je nešto tako lepo a tako jednostavno i preporučljivo za svakog ko voli da bude barem malo uredan barem kad je reč o organizaciji fajlova na Desktop-u. Kako bi ste počeli organizovati Vaše desktop radno okruženje, potrebno je da skinete aplikaciju odavde. Kada je instalirate, potrebno je da restarujte Vaš sistem kako bi se sve postavke pravilno konfigurisale.

Nakon toga aplikacija će vam ponudi da sama napravi već unapred definisane organizacije koju naravno možete da odbijete. Kako bi ste napravili grupaciju potrebno da držite desni klik i da obeležite određenu površinu Vaše radne površine a zatim da pustite dugme. Kako bi ste dodali jos ikona unutar grupacije samo prevucite u taj deo radne površine.

Kako vi organizujte Vaše desktop okruženje?

Exit mobile version