Baguje.COM

Zaradite pišući tekstove za Baguje.COM

Neki su već primetili da sam ponudio mogućnost zarade na ovom blogu uz pomoć Adsense-a i prijavili se da postanu autori. To isto možete da uradite i vi, već sada. Pročitajte o čemu je reč i malo više detalja o zaradi i pravilima …

Kako funkcioniše zarada?

Prijavite se preko stranice za kontakt ukoliko hoćete da postanete autor na Baguje.COM sajtu. Nakon razmene podataka sa administratorom dobijate podatke za prijavljivanje i možete početi sa pisanjem. Pre pisanja, postavite kodove vašeg Google Adsensa u vaš profil, i svaki put kada napišete post, vaše reklame će se prikazati iznad vašeg posta. Za sve one koji su zainteresovani da pišu a nemaju Adsense nalog, da kažem da mogu da počnu da pišu i bez njega, i kada naprave nalog i kada ih Google odobri, pa ga oni naknadno podese u svom profilu, automatski će svaki njihov post biti označen njihovim reklamama. Tako da ne morate da čekate Adsense da biste počeli pisati.

Visina zarade zavisi od broja klikova na vašu reklamu, dakle, što veća poseta vašoj stranici, to je veća mogućnost da će neko da klikne na vašu reklamu a samim tim i vi više zarađujete. Dakle, promocija vaših tekstova je veoma bitna i usko vezana za vašu zaradu.

Više o zaradi na stranici “Zarada

Primer posta jednog od autora

Backlink (veza) ka vašem sajtu/blogu

Takođe, pored zarade dobijate i backlink ka vašem sajtu/blogu u svakom postu kojem ste vi autor, ali i na vašoj autorskoj stranici, i na spisku autora. Dakle, sa 3 stranice minimum ćete dobiti backlink ka vašem sajtu.

Kakve tekstove tražimo ?

Traživo tekstove iz oblasti računara, Interneta, mobilnih telefona, konzola itd. Uglavnom, sve što možete videti u kategorijama na ovom blogu.

  • Blogovanje i blogovi
  • Dizajn
  • Društvene mreže
  • Alatke i dodaci za blogere
  • Saveti i trikovi
  • Računarske vesti
  • Novosti iz sveta igara
  • Konzole
  • Mobilini telefoni, mobilni operativni sistemi

Šta ukoliko nisam stručnjak

Nema veze, svako može da napiše vest, ili opis nečega ukoliko nije stručnjak. Napišite svojim rečima članak/tekst/vest/post a mi ćemo ga pregledati pre objavljivanja i ispraviti eventualne greške. Znači, ukoliko ste laik, posvetiću Vam više vremena i uvesti vas u svet blogovanja. Sve što vam je potrebno da bi počeli pisati je dobra volja.

Pravila

Kao što ste i pretpostavili, imamo neka pravila vezana za autore. Kao prvo i osnovno je da tekst mora biti autorski, unikatan, ne sme da bude da je negde ranije objavljivan, niti da se kasnije negde objavljuje nekon pisanja na Baguje.COM sajtu. Prevode tekstova sa stranih sajtova prihvatam, ukoliko je prevod u duhu srpskog jezika, a ne neki mašinski, da ne može da se razume.

Piše se srpskim jezikom, latinicom, sa upotrebom svih slova (nije dozvoljeno tj ch sh zh itd nego ć č š ž …) i poštovanjem pravopisa srpskog jezika.

Niste obavezni da ispunjavate određenu kvotu članaka. Pišete kada god vi to želite, pišete o čemu god želite (samo da nije duplikat, tj. da post isti ili sličan već ne postoji na blogu) u koje god vreme vi želite. Znači, potpuna sloboda autorima što se toga tiče.

Svaki post se posebno pregleda i ispravlja pre objavljivanja. Glavni administrator je zadužen za to kako bi kasnije ukazao autorima na greške i ispravke koje je uradio.

Ne bih više o pravilima, čim se prijavite ćete dobiti još neka osnovna pravila koja treba da znate, kao i uputstvo za autore koje će vam pomoći da napišete što bolji članak.

Prijavite se, pošaljite ideje, kontaktirajte nas

Preko stranice za kontakt možete da saznate više o bilo čemu što vas interesuje. Takođe, na toj stranici možete da napišete i neke ideje i predloge za sam sajt, rad sajta, teme, itd.

Prijavite se tako što ćete popuniti forumar na adresi ovde ili direktno popunjavanjem tog istog formulara odmah ispod ovog teksta

Exit mobile version