Baguje.COM

Prelazim sa Bloggera na WordPress

Želim sa svima vama, mojim vernim čitaocima, da podelim jednu lepu vest, i da vas obavestim o neaktivnosti u poslednjih nekoliko nedelja. Naime, odlučio sam da kupim hosting i da se prebacim sa blogger besplatnog servisa za blogove, na wordpress blog sa kupljenim hostingom. Do sada, ako niste znali Baguje.com (stari kako-da.blogspot.com) je bio na besplatnom blog servisu pod nazivom Blogger, o kome sam u nekoliko navrata i pisao. Uskoro, prebaciću se na wordpress blog platformu jer je u mnogome bolja od postojećeg blogera.

U poslednjih mesec dana, kao što neki već znaju, radim na novom dizajnu sajta, pa upravo zbog toga nisam bio u mogućnosti da pišem računarska uputstva i vesti za Baguje. Dakle, to je jedini razlog. Hvala svima na podršci i pitanjima u toku ovog, meni zanimljivog, meseca.

Razlog zbog koga želim ovo da podelim sa vama je i taj da sajt neće biti dostupan nekoliko sati, ili čak pun dan, ukoliko dođe do nekih problema prilikom migracije.

Novosti

Prelaskom na WordPress, otpočinjem i novu eru na ovom blogu. Očekujte mnogo više postova dnevno, kao i neka nova imena na Baguje. Od skora, razvoju sajta i bloga Baguje se priključio i Nemanja Todorovski, inače moj kum i dugogodišnji prijatelj, takođe stručnjak u više računarskih sfera. On će, pored mene i još nekoliko osoba da piše novosti i uputstva za ovaj blog.

Pored ovoga, svako od vas će, ukoliko to želi, moći da postane autor ovog bloga i pomogne u širenju opšteg računarskog znanja u Srbiji i regionu. Bilo da je to pisanjem kratkih računarskih uputstva ili novosti, ili na neki drugih način. Svaki autor će biti nagrađen posebnim sistemom zarade o kome ću nešto više pisati novi sajt bude aktuelan. Pored zarade, autor će imati mogućnost postavljanja linka tj. URL veze do svog ličnog bloga ili sajta ukoliko ga poseduje.

Za sada je to sve što sam želeo da vas obavestim. Ostanite uz nas jer uskoro stiže više novosti o sistemu zarade, kao i novim mogućnostima sajta.

Još jednom, hvala svima na strpljenju.

P.S. Osvežiću ovaj post ukoliko za to bude potrebe kako bi vas obavestio o dodatnim informacijama vezanim za migraciju. Takođe, planiram da napišem i uputstvo kako da se prebacite sa blogera na wordpress kada uspešno završim ovu migraciju.

Update: Migracija je uspešno završena !

Exit mobile version