Baguje.COM

Limiti na Bloggeru

Evo spisak od nekoliko limita na popularnom besplatnom servisu za blogove – Bloggeru. Tiču se raznih ograničenja, počev od slika, postova, naslova, tagova, kategorija, korisnika itd. Sledi spisak:

Broj blogova – Trenutno ne postoji limit u broju blogova koji možete da napravite na Bloggeru.

Broj postova – Takođe, kao i prethodno, ne postoji limit u broju postova koji možete objaviti.

Veličina posta – Vaš post može da bude velik ili mali, koliko god vi to želite. Samo imajte na umu da veličina posta utiče na brzinu učitavanja stranice.

Veličina stranica – Samostalne stranice su limitirane na 1 MB. Ovo može biti dovoljno za “brdo” teksta, ali vam takođe može napraviti problem ukoliko prikazujete mnogo slika. Ukoliko dosegnete ovaj limit, pojaviće vam se greška “006 Please contact Blogger Support.” Često se dešava da se ovo pojavi baš na vašoj glavnoj stranici, pa predlažem da smanjite broj prikazanih stranica na glavnoj u podešavanjima vašeg bloga.

Broj komentara – Svaki post može imati neograničen broj komentara.

Broj slika – Omogućeno vam je 1 GB prostora za slike koje se nalaze u posebnom Pikasa albumu.

Članovi bloga (autori) – Maksimum 100 osoba može biti pozvano da uređuje blog.

Broj tagova – Svaki blog može da ima maksimum 2000 unikatnih tahova, a svaki post može da bude označen sa maksimum 20 tagova.

Opis bloga – Opis je limitiran na 500 karaktera..

“O meni” informacija – Deo vašeg profila gde vam je omogućeno da napišete nešto o sebi je limitiran na maksimum 1200 karaktera.

To bi bilo to, ovo su limiti na Blogger platformi, i morate priznati da je sve skoro neograničeno.

Exit mobile version