Baguje.COM

Domaća Android igrica koja vas stavlja u komandu svemirskog broda 

Thy Rocket je prvenac domaćeg app studija “Suavis” koji čine momak i devojka – studenti informatike iz Beograda. Radi se o jednoj vrlo zaraznoj igrici koja će nakon prvog pokušaja da vam deluje gotovo nemoguće, ali koju ćete vrlo brzo ‘skapirati’.
YouTube Poster
Vi komandujete raketom koja uzleće sa Zemlje, sa misijom da odleti što dalje u svemir. Ali, s obzirom da putovanje u kosmos nije jednostavan zadatak, od vas će biti zahtevan visok nivo koncentracije, jer na svom putu ka zvezdama dolazite u susret sa meteorima. Cilj igre je jednostavan: zaobići meteore, ne udariti u zidove ekrana  i dobiti što veći rezultat. Osnovna premisa igre možda i ne zvuči toliko teško, ali vaša raketa je ćudljiva. Ona neće jednostavno pratiti vaš prst po ekranu, već će težiti da “skrene” u levo ili desno, čime otežava vaš zadatak. Ova igrica ima samo jednu kontrolu, a to je kratki pritisak bilo gde na ekranu, čime ćete promeniti smer u kojem raketa ide po horizontalnoj osi. Morate imati na umu, doduše, da raketa ima inerciju, stoga svaki potez morate “istempirati” tako da ona ide gde vi želite.
Ovo sve možda zvuči komplikovano, ali je u suštini vrlo intuitivno, i u “fazon” se ulazi već nakon nekoliko igranja. Sav vaš mukotrpni trud će, naravno, biti nagrađen, jer za svaki novi skor deljiv sa 5 (5, 10, 15, 20…) otključavate novu raketu, kojih ukupno ima 32.
Tvorci ove igrice su bili svesni da će ljudima svi ti meteori postati monotoni posle izvesnog vremena, tako da su ubacili par stvari koje igranje ove igrice čine zanimljivijom. Radi se o “bonus zvezdama” koje će vam “pasti s neba” u određenom intervalu, a skupljanjem kojih će vam se rezultat povećati višestruko. Postoje dve vrste bonus zvezda: žuta zvezda, koja se pojavljuje češće i koja vam uvećava skor za 3, i šarena zvezda, koja je vrlo retka, i koja će vam rezultat uvećati za 15. Pojavljivanje ovih zvezdica može, stoga, biti vrlo korisno kada vam fali vrlo malo da otključate novu raketu.
Preuzmite je sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog linka: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.suavis.thyrocket
Exit mobile version