Baguje.COM

Testirali smo: Sony Xperia T3

 

 

Ovoga puta, na testiranje nam je stigao Sony Xperia T3 mobilni telefon ogromnog ekrana. Glavne osobine: 5.3-inčni 720p HD IPS ekran sa Bravia Engine 2; 8-megapixel kamera; 148g; Android 4.4 KitKat; 1.4GHz Snapdragon Qualcomm Quad-Core; 7mm debljine; 2,500mAh baterija.

Sony je predstavio T3 kao telefon srednjeg ranga ali ogromnog ekrana, i nadaju se da će ga kupovati oni koji nemaju dovoljno para za Z seriju Sony telefona a ipak žele ogroman ekran za recimo gledanje filmova.

Sony je pronašao način kako da istakne sve svoje telefone od ostalih Android telefona i to je slučaj i sa ovim. Veoma velik telefon (moram ponoviti i 3 put), sa slabo zaobljenim ivicama, metalnim okvirom sa strane (koji je po mom mišljenju preoštar ukoliko se drži čvrsto u ruci), lepo pozicioniranim “power” dugmetom na sredini telefona sa strane, pomalo prevelikim razmakom na dnu telefona, tj. odmah ispod ekrana, i u tom delu se ne nalazi ništa, nema fizičkih dugmiča.

 

Ono što takođe treba posebno istaći je debljina telefona od samo 7 milimetara, i dok se drži u ruci zaista se oseti ta razlika od nekoliko milimetara.

Telefon možete da kupite u Telenoru na pretplatu, a više o cenama pročitajte na zvaničnom sajtu Telenora http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Sony/Xperia_T3

 

 

Exit mobile version