Baguje.COM

Samsung Galaxy Alpha i Note 4 u Srbiji

Kompanija Samsung premijerno je korisnicima na srpskom tržištu predstavila danas dva najnovija uredjaja – Samsung Galaxy Alpha, koji je od danas dostupan kod svih operatora u Srbiji a od 15. oktobra i u maloprodaji, i Samsung Galaxy Note 4 koji će biti dostupan do kraja oktobra.

Novi Samsung Galaxy Alpha je sa manje od sedam milimetara debljine jedan od najtanjih Galaxy uređaja i predstavlja pravi primer savremenog minimalističkog dizajna sa moćim hardverom.

Uredjaj izmedju ostalog poseduje HD Super Amoled displej od 4,7 inča, kameru od 12 megapiksela i brojne popularne funkcije kao što su – Ultra power saving mode, S Health, skener otiska prsta…

Samsung Galaxy Note 4 poseduje Super Amoled Quad HD displej od 5,7 inča, rezolucije 2560×1440 i vremenom odziva bržim od milionitog dela sekunde.
Uredjaj dolazi sa metalnim ramom sa fluidnim oblinama i staklenim ekranom za dodatnu zaštitu.

Galaxy Note 4 je opremeljen kamerom na poledjini od 16 megapiksela, ali i prednjom kamerom od 3,7 megapiksela. S Pen je unapredjen i nudi autentičnije iskustvo olovke, sa prirodnijim efektom četkice.Ujedno, uvedena je i jednostavnija funkcija upravljanja iz vazduha Air command zajedno sa drugim intuitivnim funkcijama kao što su Action memo, Screen write, Image clip i Smart select.

Sa druge strane, Galaxy Note 4 je svojim velikim ekranom i legendarnom S Pen olovkom postavio nove standarde u kulturi smart telefona, dodao je Vujović.

Izvor: blic.rs

Exit mobile version