Baguje.COM

Testirali smo: LG Optimus L9 2

Kao i prethodnih nekoliko puta, Telenor nam je ustupio uređaj na testiranje, a ovoga puta smo imali prilike da isprobamo LG Optimus L9 2. Telefon spada u srednju-skuplju klasu mobilnih telefona po performansama i ceni.

Telefon poseduje procesor Snapdragon 400 sa dva jezgra na 1,4 Ghz, 4,7 inčni ekran i 8MP kameru, sve to upakovano u tanko i kompaktno kućište.

U kutiji se dobija punjač, usb kabl, stereo slušalice sa mikrofonom i korisničko uputstvo na srpskom jeziku (ukoliko se telefon uzme preko Telenora.)

Po mom mišljenju, telefon je zaista odličan, u kućištu visokog kvaliteta, zvuk u slušalicama na telefonu je perfektan, jer me baš oduševio. Što se tiče samog ekrana, tu ne treba mnogo komentarisati jer je LG poznat po kristalno čistim i jasnim slikama i odličnim bojama na svojim IPS ekranima.

Ono što bih posebno pohvalio kod ovog telefona je baterija od čak 2150 mAh koja drži više nego što sam navikao na prethodno testiranim uređajima.

Što se tiče kamere, i nju bih pohvalio jer se vidi da je LG uložio mnogo truda u kvalitet same kamere, što se tiče i hardverskog i softverskog dela. Prednja kamera je takođe veoma dobra, testirao sam video pozive i mogu da pohvalim veoma dobar kvalitet slike i kod nje.

Primer fotografije slikane sa LG L9 2

Više o telenorovoj ponudi ovog telefona možete pogledati na adresi : http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/LG/Optimus_L9_II

Exit mobile version