Baguje.COM

Google Hangouts – praktična primena

Jedna od velikih prednosti Interneta je što se pomoću njega može učiti na daljinu. Sada zainteresovani mogu pratiti predavanja koja se održavaju na sasvim drugom kraju sveta.

Takav trend je prisutan već nekoliko godina. Međutim, usluge servisa koji omogućuju predavanja za širu publiku, prilično koštaju. Prošle godine, zahvaljujući kompaniji Google, pojavila se besplatna mogućnost održavanja videotranslacija za neograničen broj ljudi, kao i režim sastanaka uživo za najviše 10 ljudi. Takvu mogućnost pruža Google Hangouts.

U procesu samog video emitovanja, imate mogućnost da prikazujete svoju radnu površinu, da odgovarate na pitanja gledalaca, da udaljite nekog od gledalaca,…

Vaše video emitovanje se automatski snima. Snimak se odmah pojavljuje na vašem YouTube kanalu, odnosno, nema više potrebe da gubite vreme na učitavanje snimka, za one koji su propustili direktno emitovanje. I još bolje – pošto snimanje ide automatski i odmah se pojavljuje na YouTube, oni koji zakasne da se uključe na početak emitovanja, u trenutku kada se uključe njima se prikazuje snimak sa YouTube, odnosno, sve lepo vide od samog početka, kao da nisu zakasnili.

Exit mobile version