Baguje.COM

BitTorrent Sync preuzet više od milion puta – besplatan download

BitTorrent Sync program koji postaje sve popularniji zbog sigurnosti i načina na koji radi sinhronizovanje fajlova je preuzet preko milion puta objavili su programeri ovog softvera. Program je nedavno osvežen novom verzijom koja je ispravila mnoštvo nedostataka i otvorio API za programere kako bi mogli da unaprede svoje programe i podrže BT Sync program.

Za one koji nisu upućeni, program radi sinhronizaciju fajlova sa vašeg računara na drugi računar, bilo da je vaš ili nečiji drugi. Jednostavno instalirate program, odaberete direktorijum ili fajl koji želite sinhronizovati i dobijete sigurnosni ključ tj. kod. Kada želite da imate taj isti odabrani direktorijum na drugom računaru, ili čak telefonu, jednostavno opet instalirajte program na tom računaru i unesite sigurnosni kod koji ste dobili na prvom računaru i vaši fajlovi se automatski povlače preko sigurne konekcije.

Koliko je program popularan govori i podatak da je do sada na ovaj način preneto preko 30 petabajta (30,720 terabajta) podataka.

Program je besplatan i dostupan je za vaš računar na adresi http://www.bittorrent.com/sync i za Android telefone na adresi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bittorrent.sync

A pogledajte i video klip koji opisuje kako ova stvar funkcioniše:

 

Exit mobile version