Baguje.COM

Ninet Company predstavio novi sajt

Ninet Company

Ninet Company

Ninet Company, najveći niški internet provajder predstavio je svoj sajt početkom avgusta . Pored pružanja ISP  usluga Ninet Company je proširio svoju lepezu i na usluge registracije domena, zakupa web i VPS hostinga kao i  usluga iznajmljivanja namenskih servera.

Prateći trendove, novi sajt je uradjen po najnovijim standardima a jedna od novina je i takozvani “responsive dizajn”  što bi značilo da se isti vidi podjednako dobro na desktop računarima, tabletima i mobilnim uradjajima. Kao i na prethodnom tako i na novom postoji engleska verzija koja je namenjena klijentima van Srbije.

Navigacija i naručivanje usluga su maksimalno olakšani a poseticima koji žele da plate uslugu iz inostranstva  omogućena je usluga bezbednog  plaćanja preko sistema 2checkout.

Možda je i najbitniji podatak da Ninet Company ima svoj vlastiti data centar u Nišu što znači da se svi serveri i hosting paketi nalaze u Srbiji, da je usluga na najvišem nivou a da su cene pristupačnije od svih hosting kompanija na ovim prostorima.

Čitaocima bloga baguje.com obezbedili smo i popust od 30% na i onako povoljne  web hosting pakete koji je validan do kraja avgusta meseca 2013. godine. Prilikom naručivanja primenite promo kod avgust   

 

Komentari posetioca baguje.com su dobrodošli.

 

Exit mobile version