Baguje.COM

Kopirajte na poslu pejstujte kod kuće

Copy & paste svi koristimo, a oni koji koriste računar na više mesta (kod kuće 2 ili više, kuća – pos(a)o, itd) su sigurno nekada hteli da pejstuju (paste) nešto što su ranije kopirali na drugom računaru. Od sada je to i moguće jer su programeri napravili program koji sve ono što kopirate na jednom računaru čuva na vašem nalogu na Internetu i tako omogućava copy & paste sa više računara.

Sve što je potrebno je da instalirate program CloudClip na sve računare na kojima želite da omogućite ovako nešto i prijavite se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom (morate ih prethodno napraviti na sajtu http://www.getcloudclip.com/register.php).

Dalje kada instalirate program i prijavite se, on se spusti u tray prostor pored sata i nadgleda šta kopirate i sve to čuva na jednom mestu kome možete pristupiti samo uz vaše korisničko ime i lozinku.

Sve ovo što sam objasnio ukratko izgleda ovako:

  1. Instalirate CloudClip program na računaru i napravite nalog
  2. Upalite program, prijavite se i počnete da kopirate tekst koji želite
  3. Sve što kopirate čuvase i lokalno na računaru i na Internetu u vašem nalogu
  4. Instalirajte program na drugim računarima na kojima želite pristupiti kopiranim podacima i prijavite se sa istim korisničkim imenom i lozinkom kao i na prvom računaru
  5. Kopirani sadržaj će se odmah pojaviti i na tom drugom računaru.

Program je u potpunosti besplatan i možete ga preuzeti sa zvanične veb adrese http://www.getcloudclip.com

Exit mobile version