Baguje.COM

Domaći softver: inSoft

Red je da se osvrnemo malo i na domaći softver, a kada je o tome reč ne može se zaobići softverska kuća inSoft iz Niša. Poznati i brendirani po programu inParent, oni nastavljaju sa razvijanjem kvalitetnih i korisnih programa i to potpuno besplatno. U njihovoj Download sekciji može se pronaći pregršt lepo dizajniranih programa koje možete preuzeti istog trenutka.

Program kojim se posebno ponose je inParent, odnosno roditeljska kontrola računara na srpskom jeziku. Predstavljan u više emisija, ovaj program čini ono što zlata vredi kada su u pitanju mališani koji neprekidno sede ispred monitora, gubeći sate na igrice ili društvene mreže. Blokiranje Facebooka, kontrola Interneta i dopisivanja, odmor za oči…ovo su samo neke karakteristike ovog sjajnog progama. Ukoliko do sada niste probali inParent, iskren savet je da to uradite, a ako negde zapnete (što je gotovo nemoguće) uvek možete poslati e-mail inSoftu a oni će vam pomoći u rešavanju bilo kog problema.

Vredi pomenuti da je osnivač inSofta Nebojša Stojilković iz Niša koji je napravio brend svojim lepo upakovanim kodom i besplatnim programima koji štede vreme, novac i živce.

Posetite sajt http://www.insoft.in.rs/ i infomišite se više o domaćoj pameti koja izlazi na videlo odličnim rešenjima. Takođe, možete lajkovati njihovu Facebook stranicu i uvek biti u toku sa novim programima i idejama.

Exit mobile version