Baguje.COM

Peticija za Google navigaciju

Na sajtu Srbodroid sam video tekst koji me yaista prviukao. Naslov je identičan kao i ovaj iznad, a tekst glasi ovako:

“Meksiko je dobio svoju google navigaciju, ali Srbija nije… Iako su neki iz Google su obećali da ce se to desiti proslog februara, nije se desilo.
Pa je glavni kartograf (maper) od poverenja za srbiju (Nemanja Bracko http://www.facebook.com/BrackoNe ) napravio peticiju.

http://www.petitions24.com/srbnav

Po njegovim rečima ’100,000 i na konju smo’, bilo bi lepo da prodržimo njegovu ideju. Dečko se zaista trudio i dobrim delom zbog njega Google mape izgledaju tako dobro. “

Dakle, pozivam, zajedno sa Srbodroid sajtom sve koji žele da potpišu peticiju kako bi Google omogućio navigaciju na svojim mapama za Srbiju.

Šta to uopšte znači ? Ukratko, Google navigacija je nešto što će vam omogućiti da dobijete na svom mobilnom telefonu besplatnu navigaciju, gde nećete imati potrebe da trošite hiljade dinara kupujući zaseban GPS uređaj za automobil. Sve ovo je besplatno a trenutno iz nekog nepoznatog razloga nije omogućeno za Srbiju.

Zato vas molim da učitate pomenuti sajt, popunite podatke i potpišete peticiju. Nakon toga, ne zaboravite u svom e-sandučetu da proverite poštu jer će vam stići poruka sa linkom za potvrdu potpisivanja peticije.

Exit mobile version