Baguje.COM

Najbolji dodatak za GTA IV – iCEnhancer

Svi znate da je GTA jedna od najpopularnijih igara za računar, ali i da je jedna od najpopularnijih igara kada je u pitanju dorađivanje i izmenjivanje, tj. zakozvano modiranje. Modiranjem postižete nešto što želite u igrici a to “fabrički” nije predviđeno tako. Recimo, hoćete da vam taksi vozila u samoj igri budu Zastava 128, jednostavno napravite svoj mod, model i ubacite u igru i tako se igrate 🙂

Dodatak o kome pišem donosi baš nešto tako, stim što su umesto pomenute 8-ice malo noviji automobili 🙂 Pored novih modela automobila, promenjeno je skoro sve što vidite u igri. Starije verzije ovoga su menjale teksture zgrada, puta, reklame i bilborde, skinove i još štošta drugo.

iCEnhancer verzija 2.5 Alpha donosi mnoštvo novina u GTA IV a kako to izgleda kada se instalira u igri, pogledajte u klipu ispod:

Moram da vas razočaram na kraju da čovek koji pravi ovaj dodatak, verziju 2.5 još uvek nije izbacio, ali zato možete da igrate verziju 2.1 koja je veoma slična, ali malo starija.

Dodatak, tj. stariju verziju možete da skinete sa adrese http://icelaglace.com/, i nakon toga kliknete na “Games” sekciju i zatim na “GTA” igru.

Exit mobile version