Baguje.COM

Odličan program za bekapovanje fotografija

U nekoliko navrata sam do sada pisao o bekapovanju (čuvanju – arhiviranju) vaših ličnih fajlova, dokumenata, fotografija i dr. Sada želim da vam pišem o programu koji radi isključivo bekapovanje fotografija.

Naime, PicBackMan je program koji radi upravo ono što nam najčešće i treba kod ovakvih stvari. Veoma brzo, jednostavno i lako možemo bekapovati naše slike na različite servise (tzv. cloud servisi) na Internetu. Program nam međutim obezbeđuje i da bekapujemo slike sa ovakvih servisa takođe.

Program je svega 1 MB veličine, zahteva registraciju nakon pokretanja (registracija i prijavljivanje traje kraće od pola minuta).

Program je podeljen u dve grupe, kao što rekoh ranije i kao što možete videti na slici iznad:

Sve što treba da uradite u programu je da se povežete sa vašim nalozima tj. ponuđenim servisima i odobrite ovaj program da ima pristup istim.

Nakon toga, kliknete na kućicu “Backup” u programu i birate šta želite. Da li želite da bekapujete sa vašeg računara fotografije na neki online servis, ili sa nekog online servisa na neki drugi online servis (recimo da sačuvate slike sa FB profila na Pikasa veb albume ili Dropbox).

Kao što rekoh, program je besplatan i možete ga preuzeti sa adrese http://www.picbackman.com

 

Exit mobile version