Baguje.COM

Kaspersky PURE 2.0 besplatno čak 6 meseci !

Opet mi o sigurnosti, i opet o besplatnim antivirusima i alatkama. Ovoga puta je tu Kaspersky sa svojim PURE programom koji je sada stigao do verzije 2.0 i svim Facebook korisicima nudi besplatno program na upotrebu (testiranje) čak 180 dana, tj. pola godine.

PURE je nov softver ove kompanije koja je ukombinovala antivirusnu zaštitu i Internet zaštitu u jedan program. Sve to zajedno na 6 meseci ? Malo li je ?!

Kako bi dobili ovaj program besplatno potrebno je samo da imate Facebook nalog i da pratite korak po korak sledeće uputstvo:

Kako do besplatnog koda i instalacije ?

  1. Učitajte Facebook Security AV Marketplace stranicu
  2. Pod sekcijom “PC” pronađite Kaspersky Pure Total Seurity (3-4 na spisku) i kliknite na dugme “Learn more”
  3. Zatim kliknite na “Like” dugme, pa zatim na “Authorize”  kako bi omogućili dugme “Download now”. Zatim, kada se dugme “Download now” pojavi, kliknite ga.
  4. Zatim vam se učitava stranica Kaspersky koju takođe morate da “lajkujete” kako bi vam se pojavila stranica gde morate da ostavite vašu pravu email adresu na koju ćete dobiti tajni serijski kod i tačan link za preuzimanje programa.
    Dakle, kao što vidite, na stranici treba da upišete email adresu i kliknete na dugme “Submit >>” što je naravno potpuno besplatno.
  5. Odmah nakon toga, dobićete email sa serijskim kodom i linkom za preuzimanje programa. Jednostavno zapamtite kod (ne brišite mail :)) i preuzmite program.
  6. Čim kliknete crveno “Download” dugme u mailu, program počinje da se preuzima (90 MB) i nakon toga ga je potrebno instalirati, a u toku instalacije, kao što se to da videti na slici u mailu, potrebno je uneti kod koji sam ja zamaglio u slici iznad kako bi se aktiviralo vaš probni period od 6 meseci.

I to vam je ukratko to, uživajte !

P.S. Ukoliko neko ima problema prilikom ovih koraka, neka pažljivo pročita još jednom korak po korak, pa ako ni tada ne uspe, neka ostavi komentar i rado ću pomoći.

P.S. 2 Ako pratite korak po korak, znajte da ne morate da lajkujete svaki put stranice i odobravate im pristup, to se radi samo prvi put, svaki sledeći put taj deo možete preskočiti.

Exit mobile version