Baguje.COM

Motorola predstavila DROID RAZR HD i RAZR MAXX HD

Motorola nastavlja svoju RAZR seriju sa još dva nova mobilna telefona zasnovana na Android platformi. U pitanu su DROID RAZR HD i RAZR MAXX HD, naslednici Droid RAZR i RAZR MAXX telefona objavljenih pre oko godinu dana.

Oba telefona imaju 4,7 inčni Super-AMOLED ekran sa 720p HD rezolucijom. Telefoni takođe poseduju maske izrađene od kevlara i vodo nepropusne su, kao što je to bilo na starijim RAZR modelima.

Što se tiče unutrašnjosti, telefon pokreću Qualcomm Snapdragon S4 procesor koji radi na 1.5GHz, Adreno 225 GPU (grafika) i imaju 1 GB RAM memorije. Telefoni imaju 8MP kameru i mogu da snimaju video zapise u 1080p FullHD rezoluciji, poseduju NFC, microSD slot, 16 GB interne memorije na RAZR telefonu i 32 GB na RAZR MAXX HD i imaju podršku za LTE mreže.

I jedan i drugi telefon ostaju istih dimenzija kao i prošli modeli koje su nasledili. Droid RAZR dolazi uz nezamenjivu bateriju od 2500 mAh, dok će RAZR MAXX HD imati takođe nezamenjivu bateriju od 3300 mAh (veoma moćno).

Telefoni će pokretati prošlu verziju Androida, 4.0.4 sa novim Motorola izgledom.

Na žalost Motorola nije dala mnogo podataka o tačnom izlasku telefona u prodaju kao ni o ceni pa ćete za te podatke morati malo da se strpite.

Exit mobile version