Baguje.COM

Retro igrice na jednom mestu

Pre nepunih dve godine napisao sam post o igricama iz 80-ih godina, i gde ih možete preuzeti. Sada se ponovo vraćam u period kada sam bio klinac i koristio Commodore 64 za igranje igrica od kojih su neke i dan danas popularne. Za većina njih potreban vam je emulator ili su uradjene u Flesh online verzijama. Sada, program pod nazivom JogoBox donosi nov način pristupa tim igrama.

JogoBox je,beta verzija, programa koji predstavlja neku vrstu biblioteke besplatnih klasičnih igara gde se nalazi veliki broj igrica sa kratkim opisom. Igre su podeljene po kategorijama, a mogu se sortirati i po različitim kriterijumima: imenu, datumu nastanka i sl. Odabranu igru preuzima i automatski instalira na računaru i smeštena je u samom programu i nalazi se u kartici moje igre (My Games) odakle kasnije i pokrećete igricu.

Da biste instalirali program neophodno je imati Windows XP/Vista/7, 1GB RAM i minimum 75 MB slobodnog prostora na HDD. Program je pesplatan i možetega preuzeti sa zvaničnog sajta jogobox.com.

Exit mobile version