Baguje.COM

Program za otvaranje fajlova različitih ekstenzija

Često se susrećemo sa fajlovima koje ne možemo da otvorimo iz razloga jer postoje veliki broj različitih ekstenzija za koje je neophodan odgovarajući program. Da ne bi pretrpali vaš računar sa raznoraznim programima, a koristićete ga možda samo jednom, najjednostavnije rešenje je instalirati program Free Opener.

Free Opener je program pomoći koga možete da otvarate preko 80 fajlova različitih ekstenzija. Program je lak i jednostavan za korišćenje, od padajućeg menija postoji samo File, Edit  i Help.

File nudi očekivane opcije otvaranje, pregled nedavno otvorenih dokumenta kao i štampanje i pregled za štampu. Edit sadrži opcije za pretragu (Find i Find Next), Copy. Preferences sadrži samo opciju za promenu teme tj. Izgleda programa. Help sadrži listu podržanih ekstenzija i vodi vas do zvaničnog sajta.

Free Opener otvara i arhive, uključujući tu RAR, 7z, JAR, GZ, TAR, TGZ i ZIP. Pored pregleda sadržaja arhive imate mogućnost da istu otpakujete (Extract) uz podešavanje odgovarajućeg foldera.

Trenutno podržani formati su sledeći:

Podržan operativni sistem je Windows XP/Vista/7, veličina instalacionog paketa je 21 MB i ono najvažnije program je besplatan i možete ga preuzeti sa adrese download.cnet.com.

Exit mobile version