Baguje.COM

Novi Fajerfoks sa znatno smanjenom potrošnjom memorije

Novi Fajerfoks (15) je dostupan, a ono što će obradovati korisnike je znatno smanjena potrošnja memorije prilikom korišćenja dodataka.
Ako uzmemo u obzir da preko 85% korisnika ima instaliran barem jedan dodatak, to znači da će 85% korisnika videti razlike u potrošnji memorije.

Nova nadogradnja donosi razne novine i unapređenja programerima koja će im olakšati i poboljšati posao.
Javaskript debager (JavaScript Debugger) je alat koji daje uvid u kod Veb aplikacija koji se može koristiti i na lokalnoj mreži, gde programeri mogu pregledavati aplikacije koje se pokreću na udaljenom Fajerfoksu za Android. Ovo mogućnost omogućava lakši razvoj mobilnih Veb aplikacija.

Pored toga, Fajerfoks podržava i kompresovane teksture koje će omogućiti programerima da u potpunosti iskoriste video memoriju za razvoj grafički zahtevnih igara bez gubitka performansi.

Ako ste se pitali koje su to mogućnosti HTML5 standarda, onda pogledajte video koji pokazuje mogućnost i budućnost igranja zasnovana na HTML5 standardima:

Fajerfoks sada omogućava i visoku preciznot merenja vremena koja će doneti poboljšanja u animacijama i video igrama.

Na Vindous (Windows) Fajerfoks će se neprimetno nadograđivati. Što znači da će Vaš Fajerfoks biti ažuriran u pozadini bez dodatnih prozora koji će Vam dosađivati o nadogradnji.

Fajerfoks možete preuzeti sa stranice Mozile, ili pritiskom na Fajerfoks dugme:

Ne zaboravite da proverite priključke!

Exit mobile version