Baguje.COM

Multimedijalni Internet za decu

Roditelji sve češće svojoj deci puštaju različite video snimke i flash igrice sa Interneta. Malo surfovanja po i Internetu pronaćićete veliki broj zanimljivog materijala u vidu dečijih emisija, crtaća ili video igara. Najveći problem je što morate da budete pored deteta kako bi mu stalno pronalazili nove klipove.

Rešenje za vaš problem se nalazi u ekstenziji Kido`z za Chrome i Firefox kao i za mobilne telefone sa Android OS. Ekstenzija prikuplja, sortira i olakšava pristup pomenutim sadržajima tako da svako dete koje zna da rukuje mišem može da im pristupi. Za brži pristup sadržajima aplikacija je podeljena u tri kategorije – Kido`z Games, Kido`z Sites i Kido`z TV.

Kategorija Kido`z Games sadrži veliki broj Flash igrica prilagođene dečjem uzrastu, dok u kategoriji Kido`z TV se nalaze trinaest kanala sa velikim brojem video snimka sa You Tubea. Kido`z Sites je browser namenjen deci sa filtriranim sdržajem odnosno sajtovima namenjenim deci. Kako bi ste olakšali detetu pristup ekstenziji možete uraditi i prečicu na radnoj porvšini (Desktop).

Preuzmite ekstenziju za Chrome  Firefox i mobilne telefone sa Android OS.

Exit mobile version