Baguje.COM

Microsoft predstavio @Outlook, nov email servis, nova email adresa

Microsoft je opet promenio odluku o brendiranju svojih servisa, i sada im se više ne sviđa ni Live, već prelaze na domen Outlook.com koji će od skora biti glavni za sve korisnike koji imaju naloge na Microsoft serverima. Dakle, bez obzira da li vam je email adresa hotmail, live ili msn, već danas možete da se prebacite na outlook.com.

Outlook.com je potpuno nov servis, kao što rekoh, dizajniran je tako da bude u Metro stilu, baš kao i Windows 8, i moram da priznam da je dosta brz, mnogo brži nego prethodni servisi za e-poštu koje je nudio ovaj gigant. Takođe, nov Outlook web servis je integrisan i MSN tj Live messenger, pa ćete tako moći da se dopisujete sa vašim kontaktima kada proveravate mail.

Ukoliko želite da vašu postojeću hotmail, msn ili live.com adresu prebacite odmah na outlook.com, potrebno je samo da učitate stranicu http://www.outlook.com i da se prijavite sa vašim postojećim nalogom. Čim se prijavite, odmah ćete dobiti nov inbox, iako će vaša email adresa ostati stara, tj. trenutna. U Inboxu ćete dobiti email od Microsoft tima gde predstavljaju nov outlook.com sajt i servis i u toj poruci imate link za prebacivanje vašeg postojećeg mail na @outlook mail. Kada kliknete na link za promenu ID (korisničkog imena), treba da odeberete u padajućem meniju vaš alijas, predlažem da on bude isti kao postojeći, samo sa @outlook.com nastavkom i to je to.

Da napomenem da će vaše stare adrese funkcionisati zauvek, ne morate se plašiti da će vam se izgubiti stara pošta ili da vas vaši prijatejli neće više moći kontaktirati.

 

Exit mobile version