Baguje.COM

Katalog portabilnih programa

Portabilni programi su besplatni i ne moraju da se instaliraju na računar da bi radili. Idealni su za nošenje na fleš diskovima za pokretanje na nekom drugom računaru. Na internetu postoje veliki broj sajtova sa kojih preuzimamo i čuvamo negde na hard disku. Ukoliko često koristite portabilni programi evo jednog programa pod nazivom LiberKey koji će vam olakšati rad sa portabl aplokacijama.

LiberKey je takođe portabl program koji se preuzima posebno i potpuno je prazan, a korisnik odabira portabl programe koje će instalirati u LiberKey-u. Kao pomoć u katalogu postoje tri opcije koje se razlikuju po proju aplikacija koje se preuzimaju, to su: Basic, Standard i Ultimate. U samu aplikaciju LiberKey-a imate skoro 200 portabl aplikacija koje možete preuzeti. Prednost ovog kataloga je ta što se mogu aplikacije nadograditi sa najnovijom verzijom, a sinhronizaciju vršite preko zvaničnog sajta.

Da bi ste koristili ovu aplikaciju neophodno je imati Windows XP/Vistu/7, veličina aplikacije je 4,5 MB i možete preuzeti besplatno sa sajta Liberkey.com.

Exit mobile version