Baguje.COM

SrubTheWeb – napravite besplatni submit svog sajta

Seo je nesumljivo vrlo bitna stavka za pozicioniranje svake veb strane na pretraživačima. Seo je vrlo bitan u sledećim situacijama:

  1. ako želimo da naše veb strane budu vrlo lako dostupne posetiocima koji preko pretraživača traže određeni pojam,
  2. ako zelimo da povećamo Internet zaradu ako se bavimo nekim od načina zarade na Internetu,
  3. ako želimo da pozicioniramo kompaniju ili neki od proizvoda
  4. ako želimo da optimiziramo naše veb strane za određene ključne reči

Cene usluga SEO tehnika su dosta visoke. Međutim to nije nikakva posebna nauka. Većinu toga mi možemo sami odraditi bez da angažujemo stručnjake za Seo optimizaciju i analizu veb strana. Sve se da naučiti uz malo truda i volje i želje što će nam omogućiti uštedu novca.

Predstaviću vam jedan odličan veb servis za SEO optimizaciju , koji možete koristiti potpuno besplatno, čak se ne morate ni registrovati kao njihov član.

SrubTheWeb-logo

U pitanju je SrubTheWeb SEO veb servis sa odličnom pozicijom na Alexa traffic rangu 3631 i Google Page rankom 6- što dovoljno govori o njegovom kvalitetu.

Na ovom veb servisu  potpuno besplatno možete napraviti submit svog novog veb sajta ili veb strane, bloga ili neke veb strane, bloga ili sajta koji već imate. Ulogujete se na veb servis kliknete na add url, ukucate url adresu vaše veb strane i email adresu i kliknete na submit.

SrubTheWeb

Dobićete email u kome preko linka trebate da potvrdite svoj submit. Nemojte očekivati čudo preko noći, zato što se ponekada rezultati Seo optimizacije i indeksiranja strana pokazuju nakon određenog perioda. Nekim veb servisima je potrebno i do 60-70 dana da pošalju povratne backlinkove, i svakako je verovatno da sve što odradimo u vezi Seo optimizacije da će svakako dati rezultate.

Ovaj veb servis vam jos pruža i niz alata za besplatnu Seo optimizaciju.

SrubTheWeb-Seo servis

 

U okviru Seo Tools-a imate

Preko ovih alata možete izvršiti detaljnu analizu veb strana, meta tagova, validnosti html koda i korekciju, a uz to dobićete detaljne savete šta trebate korigovati i na šta obratiti pažnju kako bi vaša veb strana bila što bolje optimizovana.

U delu Website SEO Tools možete dobiti kompletnu analizu i kompletan SEO za vaš veb sajt , ali uz plaćeno članstvo koje za 30 dana iznosi 29.95$ što nije puno, s obzirom na činjenicu da se na nekim veb sajtovima te usluge se  kreću i do preko 1200$.

U delu Free Meta Tag Builder možete kreirati ispravno vaš meta tag uz navođenje određenih podataka.

U delu Free Meta Tags Analyzer možete besplatno analizirati meta tagove, robots datoteke, vidljivost vaše veb strane na pretraživačima i dobiti savete i upustva kako poboljšati te performanse ukoliko su slabije. Zatim analizu i isticanje ključnih reči i odredišta za plasman.

Web page analyzer

 

U delu Free Website Software imate besplatne Seo software za Windows, Mac i Linux kao što su FileZila, CyberDuck, Comodo, Smultron, Gimp.app, Seashore, Note tab, DataFreeway i ostali.

U delu Free Easy Submit imate opciju za Site Owner’s Information i veb strane gde trebate popuniti tražene podatke i izvršiti submit svoje veb strane čime ćete dokazati da je to zapravo vaša veb strana.

U delu Advertising Options imate Advertising options, sample statistcs, 10 advertising tips. Ovde u opciji advertising options možete postavljati reklame za vaše strane i uzeti premium članstvo ako želite da neke od mogućnosti proširite.

Nadam se da će vam ovaj veb servis pomoći da  optimizirate  svoje veb strane na pravi način.

Exit mobile version