Baguje.COM

Naručite besplatno Facebook vizit karticu

Još pre nekoliko meseci mi je kum rekao da je dobio besplatne vizit kartice koje su napravljene od njegovog Facebook profila, ali sam u međuvremenu zaboravio da pišem o tome. Sada ću da napišem uputstvo kako da naručite besplatne vizit kartice jer je “ponuda” još uvek aktuelna.

Sve što treba da uradite je sledeće:

  1. Učitajte svoj Facebook profil i otvorite info podatke o sebi. Zatim u “Contact info” delu kliknite na malu ikonicu vizit karte a zatim na opciju “Print cards“.
  2. Dozvolite Moo.com aplikaciji da pristupi vašem Facebook nalogu, i zatim na moo.com sajtu možete da birate dizajn vaše vizit kartice. Prvi korak je da odaberete sam dizajn, tj. koju cover fotografiju želite na kartici. Klikom na strelice levo i desno birate i nakon što ste odabrali kliknite na dugme “Next step” .
  3. Na sledećem koraku birate šta će da se nađe na poleđiti vaše vizi karte. Ispod su ubačeni kontakt podaci. Kao i u prethodnom koraku kada završite sa unošenjem poruke i proverite da li je sve u redu kliknite na dugme “Next step“.
  4. Sada u poslednjem koraku treba da označite sve kutijice da ste proverili dizajn još jednom i da ste zadovoljni istim i nakon toga kliknite još jednom na dugme “Next step“.
  5. Sada, kliknite na dugme Proceed to checkout kako bi završili naručivanje i uneli svoje podatke gde će vam se dostaviti vizit kartice.
  6. Pregledajte sledeće podatke vrlo dobro. Obratite pažnju da je odabrano “Standard” i da je cena 2,75 funti. Ne brinite, kasnije ćemo uneti kupon kod kojim poništavamo ovu cenu i dobijamo besplatno dostavljanje na kućnu adresu i u Srbiji.
  7. U sledećem koraku popunite vaše prave podatke gde želite da vam ovih 50 vizit kartica stigne. Kada ste završili, kliknite na dugme “Continue“.
  8. Sada će sajt od vas tražiti da unesete kreditnu karticu, to nemojte raditi nego u polju sa strane pod opcijom “Promo code” unesite sledeći tekst : “Q8S5KW” i kliknite dugme “Update“. Odmah nakon toga ćete dobiti obaveštenje da je kod uspešno unet i da možete nastaviti sa “naručivanjem” potpuno besplatno i bez potrebe da unosite podatke bilo koje kreditne/Internet kartice.
  9. Sada samo kliknite na dugme “Continue” i u sledećem koraku na dugme “Place order“. Takođe, u poslednjem koraku ćete dobiti informaciju gde će se paket vizit kartica poslati i da je cena “Free” tj. dostava kartica besplatna.
  10. Kartice možete očekivati za najmanje mesec dana u vašem poštanskom sandučetu (pravom, ne elektronskom 🙂 ).
  11. Nakon naručivanja ćete dobiti informacije o svom paketu, a odmah zatim i na email ćete dobiti podatke o narudžbini. Takođe, dobićete i kod paketa koga možete pratiti sa adrese https://secure.moo.com/account (obavezna prijava putem Facebook dugmeta) .

Podelite ovo sa vašim Facebook prijateljima kako bi i oni naručili sebi besplatne vizit kartice 🙂

UPDATE: Kod osvežen, hvala Radetu Kneževiću !

UPDATE 2: Vizitke su mi stigle, slikam i postavljam sliku čim stignem kući. Stigle su nakon 2 nedelje tačno.

UPDATE 3: Kod opet zamenjen i tekst osvežen, kod može da se pronađe i na sajtu: http://promocodes2012.com/moo/promo-code/

Exit mobile version