Baguje.COM

Kako da zaštitite vama bitna dokumenta

Svako od nas poseduje neka dokumenta, slike ili video materijal koje ne želi da podeli sa roditeljima, suprugom, šefom, prijateljem, bratom, sestrom ili drugim osobama koju imaju pristup vašem računaru. Na Internetu postoje mnogo programa koji se bave ovom tematikom, ali po meni najbolje je nešto zaštićeno ako je nevidljivo.

Da bi ste neki folder učinili nevidljivim to možete uraditi programom My Lockbox . Razlog zbog čega pišem o ovom programu je taj što je vrlo jednostavan za rad i ono najvažnije je što je psplatan. Kao i kod drugih programa i ovde postoju verzija koja se plaća. Rzlika je u tome da kod komercijalne verzije broj foldera koji sakrivate je neograničen, dok kod besplatne verzije možete da sakrijete samo jedan folder, ali u tom folderu možete sakriti neograničeni broj podfoldera.

Zaštita je moguća na FAT16, FAT32 i NTFS particijama, podržava sve vrste windowsa (XP, Vista, i Windows 7) u 32-bitnoj i 64-bitnoj varijanti.

Program možete preuzeti sa zvaničnog sajta fspro.net veličina instalacionog paketa je 3MB dok prostora na HDD zauzima oko 4MB.

Exit mobile version