Baguje.COM

Sony predstavio 4 nova Android telefona: Miro, Ion, Tipo i Tipo dual

Sony je jutros predstavio ni manje ni više nego 4 nova Android pametna telefona. Miro, Tipo i Tipo dual će da se prodaju sa Android 4.0 operativnim sistemom, dok će Ion verzija (HSPA mreža) biti sa Androidom 2.3

Miro

Po malo dečiji telefon zbog različitih blještavih boja, Miro je telefon srednje klase sa ekranom od  3,5 inča i 800 MHz procesorom. Telefon pored zadnje kamere od 5MP ima i prednju kameru pa ćete tako moći da obavljate video pozive (skype, facebook, google+ itd.). Specifikacije su sledeće:

Tipo i Tipo dual

Tipo modeli su namenjeni osobama koji prvi put probavaju pametne telefone, tj. sa standardnih prelaze na pametne. Sa ekranom od 3,2 inča, istim procesorom kao i Miro (800 MHz) i samo jednom, zadnjom kamerom od 3,2 MP biće sasvim dovoljan za sve novajlije u svetu pametnih telefona i Android operativnog sistema.

Tipo Dual je identičan kao i Tipo model samo je razlika u tome da ima mogućnost ubacivanja dve SIM kartice odjednom u telefon.

Ion

Ion je telefon koji je predstavljen još u januaru, ali je sada objavljena nova verzija koja je namenjena samo HSPA mrežama (SAD, Britanija i još neke zemlje koje nisu još uvek prešle kompletno na 4G mrežu). Telefon je moćniji od Tipo i Miro modela jer ima ekran od 4,7 inča, 1,5 GHz dual-core procesor i 12 MP zadnju kameru. Na žalost, kada bude zvanično u prodaji, doći će sa Androidom 2.3, ali je u planu i zvanični apdejt na Android 4.0.

 

Exit mobile version