Baguje.COM

Samsung Galaxy S3 u Srbiji za 1 dinar, kod svih operatera !

Da, znate i sami da je ovo samo poigravanje naših mobilnih operatera, ali, Samsung Galaxy S3 zaista košta 1 dinar ukoliko potpišete određenu (najveću, podrazumeva se) tarifu. Solucija nije toliko ni loša za sve one koji nemaju u džepu 600 i više evra da plate odmah telefon, pa će ih ovako na “rate” izaći povoljnije, iako na kraju to ne bude tako. Ne želim ponudu ni jednog operatera da izdvajam jer su svi isti, svi će vam dati mnogo minuta, poruka i megabajta ukoliko potpišete ugovor na 2 godine.

Da sumiram, Telefon je najnoviji, najbolji, najviše se o njemu pričalo, normalno je da je cena “BUM”. Ukoliko niste jako velik ljubitelj i ne morate da ga posedujete “odma’ sad’ odma’ ” onda predlažem da se strpite još nekoliko meseci kada će mu cena sigurno pasti.

O samom telefonu možete da pročitate više u tekstu Galaxy 3 konačno predstavljen. Slede ponude operatera:

Telenor

Što se tiče Telenora, po mom mišljenju oni daju najbolju ponudu korisnicima jer imaju mogućnost otplaćivanja telefona i na 6/12 mesečnih rata ukoliko se ne opredelite za tarifu sa visokom mesečnom pretplatom gde će vas telefon koštati 1 dinar.

Više o ponudi, tarifama i telefonu na adresi http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/Samsung/Galaxy_S3

Na toj stranici u padajućem meniju iznad cena možete da odaberete i prikaz cena ukoliko telefon plaćate na 6 ili 12 mesečnih rata. Recimo, ja sam trenutno na tarifi Prenesi i Surfuj 500 (pretplata ~1000 din), i da hoću telefon bez rata morao bih da koristim ovu tarifu još 24 meseca (24.000 din) i da doplatim 54.960 din. A ukoliko bih se opredelio da plaćam telefon na 6 rata, onda bih morao u toku 24 meseca da prvih 6 meseci doplaćujem na pretplatu još 9.160 dinara ili na 12 rata bih morao doplaćivati još 4.580.

Vip

Stranica sa više detalja o telefonu i ostalim tarifama za njega se nalazi na adresi http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/samsung-galaxy-s-iii-powered-by-android%E2%84%A2-.1753.html

Vip još uvek nije objavio zvanične cene, ali prema podacima sajta mi2design, u najskupljoj tarifi koja iznosi 5.500 dinara mesečno telefon će biti dostupan takođe za 1 dinar.

MTS

Telekomov MTS je predstavio novu tarifu posebno napravljenu za ovaj telefon pod nazivom Mega Net. Dvogodišnja pretplata koju trebate plaćati svakog meseca iznosi 5.999 dinara. Ono što uz nju besplatno dobijate je čak 44.000 minuta, 40.000 SMS poruka i 40 GB!

Više informacija o telefonu i tarifama možete pogledati na adresi http://www.mts.telekom.rs/index.php/samsung-galaxy-s-iii.html

Exit mobile version