Baguje.COM

Ninet Hosting i Baguje.com – osvojite hosting i domen za Vaš novi sajt

UPDATE: Igra je završena, pogledajte kraj teksta za detalje.

Ninet Hosting, hosting provajder iz Srbije u saradnji sa Baguje.COM sajtom pokreće nagradu igru u kojoj poklanjamo Gold hosting paket i domen po izboru na godinu dana.

Dakle, vaše je samo da popunite formular na kraju ovog teksta ili na Facebook stranici Baguje.COM i tako dobijate mogućnost da osvojite Gold hosting i domen po izboru (.com, .net, .org ili .info) na godinu dana.

Kako bi se uspešno prijavili na ovu nagradnu igru potrebno je da pravilno popunite forumar. Potrebno je uraditi 3 koraka. Lajkovanje Ninet (Ninet Company) Facebook stranice, lajkovanje Baguje.COM facebook stranice i lajkovanje ovog samog teksta kako bi proširili nagradnu igru i pružili mogućnost i vašim Facebook prijateljima da igraju.

Što se tiče Gold hosting paketa, možete na sajtu Nineta da pogledate detalje. Ukratko, to je najbolji paket u ponudi i za njega dobijate 10 GB prostora na disku, 500 GB protoka mesečno, 10 MySQL baza, Cpanel a ostalo sve većinom neograničeno.

A vezano za domen, dobijate ga takođe besplatno na godinu dana, gde naravno morate da sami odaberete koji ćete domen. On mora da bude slobodan (na sajtu http://www.register.com/ možete proveriti da li je vaš domen slobodan).

Nakon što proglasimo pobednika, on će biti kontaktiran preko Facebook naloga koji će se zapamtiti prilikom lajkovanja stranica i ovog teksta i imaće određeni rok da odabere koji domen želi da se registruje na njegovo ime.

Nagradna igra traje 7 dana, tj. do sledećeg ponedeljka kada će nasumično odabran pobednik biti proglašen, objavljen na ovoj istoj stranici i kontaktiran. Odabir pobednika je automatski, gde se nasumice bira jedna osoba sa spiska svih prijavljenih učesnika. Ukoliko se odabrani pobednik ne javi u roku od 3 dana od datuma proglašenja, istim sistemom se bira nov pobednik.

Formular

a Rafflecopter giveaway

Kraj igre

Nakon 7 dana proglašavam igru završenom. Automatskim izborom smo dobili pobednika a to je Marko A. koji se prijavio 14. juna 2012. godine i uradio sva tri koraka uspešno. Marko, čestitam u ime Baguje.COM portala i Ninet Company. Uskoro ćemo te kontaktirati kako bi ti dostavili nagrade.

Svima ostalima više sreće u narednim igrama kojih će sigurno biti.

Exit mobile version