Baguje.COM

Besplatni SEO kurs na SeoTools-u

Kako sam ovih dana nesto sve u SEO stilu , evo nastavljam da vam pruzim neke korisne savete kako biste što bolje optimizirali svoje veb strane.

Naime postoji  bezbroj  stranih veb sajtova koji obrađuju SEO tematiku i koji vam mogu pruziti neke besplatne SEO usluge, dok one složenije trebate platiti, ali je malo domaćih veb sajtova koji se bave SEO tematikom. Nedavno sam naišla na odličan domaći veb sajt koji se bavi SEO tematikom i  pruža vam mogućnost da dobijete potpuno besplatni SEO kurs koji možete koristiti po učlanjenju , koje je naravno besplatno.

SeoTools-Besplatni SEO kurs.

Znači sve što je potrebno da uradite da biste dobili SEO kurs je da se Registrujete na SeoTools.rs, kada se ulogujete na sajt kliknite na Želim da se prijavim i to je sve. Ne treba vam ni password ni user name samo vaša  email adresa koju koristite.

Kurs će vam stizati na upisanu email adresu, i sastoji se od 5 posebnih tekstualnih delova, koji su vrlo korisni. Zato ih treba pažljivo isčitati, i postupati na taj način prilikom SEO optimizacije strana. Kurs vode Istvan Kungl I Zoltan Petrov.

Osim toga kao registrovani član možete koristiti određene SEO alatke kao što su:

  1. alatka za genreisanje meta tagova
  2. altka za proveru meta tagova
  3. alatka za proveru nepostojećih linkova
  4. alatka za proveru page ranka
  5. alatka za proveru ključnih reči
  6. alatka za preporuku ključnih reči
  7. alatka za proveru pozicije
  8. alatka za proveru backlinkova
  9. alatka za proveru indexiranih stranica

Ovo su svi alati koji su vam dostupni kao registrovanom članu, što je itekako dobra pomoć pri optimizaciji veb strana.

Njihovo korišćenje je vrlo jednostavno , dovoljno je samo da ukucate url vaše strane koju želite iskontrolisati i rezultat je odmah tu na jedna klik. Svi alati su korisni i pomažu nam da saznamo određene podatke o našim veb stranama na vrlo jednostavan način i da na osnovu tih podataka, reagujemo u smislu korigovanja grešaka ili dodavanja nekih nedostataka.

Ovde ću vam samo slikovno prikazati kako izgleda provera meta tagova veb strane.

Baguje-Provera meta tagova

Ostale možete pogledati sami i isprobati ako se registrujete, nije fora da vam baš sve otkrijem. Postupite na sličan način kao kod ove alatke, s tim št o negde  treba popuniti doadatne podatke kao npr: ključne reči  za koje želite optimizaciju veb strane i slično.

Ovaj alat je meni posebno bio interesantan,, zato što pruža kompletnu analizu meta taga vaše veb strane. Potrebno je samo da se ulogujete na sajt, kliknete na provera meta tagova (padajući meni ispod SEO alatki) i ukucate svoju url adresu i klik na Provera meta tagova i dobićete ceo izveštaj, sa savetima ako nešto nije uredu na koji način da popravite.

Nadam se da će vam ovo itekako koristiti, i da ćete uživati u primeni ovih alata.

 

Exit mobile version