Baguje.COM

Zaradite sa Moneybookers-om 100 evra plus bonus

Moneneybookers je jedan od servisa za online plaćanja. Ne koristi se toliko kao PayPal i Payza,ali je njegova prisutnost takođe značajna.

Ono što karakteriše  ovaj servis i izdvaja ga od drugih je njegov odličan referral program. Nijedan servis za online plaćanja, a mogu slobodno reći i bilo koji drugi  affiliate program bilo kog veb sajta na internetu ne daje ovakve mogućnosti za odrađivanje svog referral programa.

Moneybookers, za svakog referrala kog učlanite preko vašeg referral linka plaća 100 evra. Da dobro ste čuli -100 evra.Ovo nije prvo aprilska šala.

Moneybookers-earn 100 Euro for referral program

Ali naravno da biste počeli sa zaradom 100 evra po svakom učlanjenom članu morate prvo OTVORITI MONEYBOOKERS  ACCOUNT , što vas neće koštati apsolutno ništa zato što je učlanjenje potpuno besplatno i saznajte kako možete ostvariti Moj Bonus preko Moneybookers-a. 

Odaberete personal ili business account, što zavisi od toga za kakve ćete svhe koristiti Moneybookers.Preko  Personal account-a imate limit za slanje novca koji iznosi oko 1300 evra, ako bi vaše transakcije na mesečnom nivou prevazilazile ovu cifru onda trebate registrovati business account. Popunite potrebne podatke za registraciju, verifikujete vašu e-mail, boravišnu adressu (na poštu vam Moneybookers šalje pismo sa kodom koji trebate uneti u obrazac za potvrdu verifikacije), verifikujete kreditnu karticu (trebate imati na kartici 2-3 evra , kako bi Moneybookers skinuo određeni iznos sa vaše kartice, i vi od banke utvrdite tačnu cifru koja je skinuta,  koju trebate upisati u obrazac za verifikaciju, kasnije se ta suma vraća od strane Moneybookersa na vašu karticu).

I to je to. Time ste postali član i korisnik Moneybookers naloga za online prenos novca, i možete početi svoje transakcije ili pozivati prijatelje i zarađivati.

Opcija za Referral program vam se nalazi skroz na vrhu u desnom gornjem uglu na kartici Fees. Kliknete na ovu karticu i otvori vam se novi prozor.

Earn money with Moneybookers referral program

Potom kliknete na karticu Refer a friend program i otvara vam se prozor sa objašnjenjem o načinu zarade preko referral programa. U tekstu ovog objašnjenja naćićete svoj referral link.Kada pročitate ovo obaveštenje pažljivo, videćete da ovu opciju zarade nemaju trgovački nalozi, tj. ako povežete svoj Moneybookers nalog sa E-bay-om na kome prodajete određene proizvode, nemate opciju zarade prko referral programa. Prosudićete koja je opcija bolja.

Moje lično mišljenje je da bi bilo najbolje koristiti obe opcije, ali pošto ne može onda u svakom slučaju , je referral program bolji, jel ima veću opciju zarade, što opet zavisi od toga kakva vam je zarada preko E-bay-a, i koju vrstu proizvoda nudite.

 

Napomena: trgovacki account ne učestvuje u opciju referral programa

Pogodnosti koje nudi Moneybookers:

  1. brzi i siguran transfer novca,
  2. potpuno može zameniti PayPal ukoliko PayPal nije dostupan na određenom području, a podržavavaju ih isti veb sajtovi
  3. mogućnost naplate potraživanja sa E-bay-a, ako vršite prodaju nekih proizvoda na ovom online servisu
  4. slanje sms poruka
  5. i još niz drugih pogodnosti

Exit mobile version