Baguje.COM

Kako napraviti PSN (PlayStation Network) nalog?

Evo ga korak-po-korak uputstvo za registraciju za Playstation Network (PSN) i kreiranje Vašeg online ID-a.

1. U XMB, idite na meni  (PlayStation Network), i onda dole na „Sign Up for PlayStation®Network“ i pritisnite   (X) dugme.

2. Idite na „Create a New Account“ i pritisnite  (X) dugme ponovo.

3. Popunite tražene informacije, idite na continue i pritisnite  (X) dugme.

4. Skrolujte ka dole i pročitajte End user agreement ili pritisnite taster „desno“ na D-Pad-u da biste se pomerili na dno ekrana.

5. Unesite sledeće:

6. Kreirajte Online ID, zatim odaberite continue i pritisnite  (X) dugme. Napomena – Vaš Online ID će Vas identifikovati drugim igračima na PlayStation Network-u.

7. Unesite ime i prezime, zatim odaberite continue i pritisnite  (X) dugme.

8. Unesite ispravnu adresu, zatim odaberite continue i pritisnite  dugme. Napomena: pošto Srbija nije zvanično podržana, neophodno je da odaberete neku drugu državu – preporučujemo UK ili USA. Takođe, neophodno je da unesete POSTOJEĆU adresu. U ovom koraku je potrebno da budete malo kreativni. Uvek se možete poslužiti Google-om kako biste pronašli neki ispravnu adresu – na primer adresu nekog hotela ili restorana.

9. Potvdite informacije o nalogu, a zatim odaberite continue i pritisnite  (X) dugme. Prikazaće se poruka koja potvrđuje da ste kreirali svoj Sony Entertainment Network nalog.

10. Dodatno, možete  da odaberete avatar za Vaš novi Online ID.

Tekst preuzet sa sajta http://www.nskonzole.com uz dozvolu autora.

Exit mobile version