Baguje.COM

Kako do duplo više minuta, poruka ili megabajta

Telenor je danas predstavio svoj novi portal DobreStvari.rs koji predstavlja integraciju većine internet servisa poput YouTube-a, Gmail-a, Facebook-a, Twitter-a i raznih online portal za vesti na jednom mestu pod sloganom “Bliže svemu što ti je važno”. Šta sve obuhvata ovaj portal možete pogledati na video klipu ispod.

Bitno je da ovaj portal mogu da koriste korisnici svih mobilnih operatera u Srbiji (Telenor, VIP, MTS), a proces registracije na servis se zasniva na par jednostavnih koraka.

U promotivnom periodu Telenor svim postpejd korisnicima portala DOBRE STVARI poklanja dva puta više minuta ili megabajta iz postpejd paketa, tokom dva meseca, dok pripejd korisnici dobijaju besplatnu aktivaciju aktuelne kampanje sa servisa Moj Meni.

Pored toga što je sve vezano za ovaj portal od procesa registracije, povezivanja sa društvenim mrežama i drugim nalozima pa do korišćenja, veoma jednostavno iz Telenora su se potrudili da svaki korak obuhvate video uputstvom. Sva uputstva vezana za ovaj portal možete pogledati na YouTube kanalu DobreStvariVideo, a neka od najvažnijih možete pogledati i u nastavku.

Koraci za dobijanje poklona

Aktivacija usluga – Kako aktivirati usluge preko portala Dobre Stvari

Specifikacija poziva

Pitaj – ne lutaj – Vodič kroz usluge

Exit mobile version