Baguje.COM

Dodajte Adsense oglase na Blogger post uz pomoć AD Code Converter-a

Verovatno ste imali prilike da se susretnete sa raznim konvertorima kodova, koji imaju svrhu da vaš prvobitno generisani kod konvertuju u razne druge oblike, kako bi se lakše taj kod nalepio na određene veb strane.
Ovde ću vam pokazati kako najlakše možete konvertovati svoj AdSense kod za određenu oglasnu jedinicu u kod koji diretno možete nalepiti u samom vašem blogger postu, ako koristite Blogger platformu za blogovanje.

Naime kada lepite direktno kod na blogger post postoji mogućnost da se on ne prikazuje kada objavite tekst, a i ne možete ga nalepiti direktno u kod šablona kao kod  Blogger.ba platforme zato što ako blogujete na free blogger platformi nemate pristup kodu šablona.
Da bi ste rešili ovaj problem, potrebno je da se samo ulogujete na veb sajt SeoTools koji nudi besplatan Blogger Ad  Code Converter za  konvertovanje izvornog ADSense  html  code  u kod koji možete lepiti gde poželite na vašem Blogger postu. Preko ovog konvertera možete vršiti konvertovanje koda za oglase i nekih drugih veb sajtova koji nude oglase kao što su npr. Chitika, Bidvertiser….

Kako konvertovati kod za Adsense oglase uz pomoć Ad Code Converter-a?

Vrlo jednostavno u samo nekoliko koraka:

  1. login na SeoTools
  2.  u prazan prostor upisete vas html Adsense kod za oglasnu jedinicu za koju želite konvertovan kod  koji ste  prethodno kopirali sa vašeg Adsense accounta, kao na slici i idete klik na Convert  Ad Code i kod koji dobijete kopirate
  3.  login na vaš Blogger account, klik na Dashboard, pa klik na Layot i zatim Edit HTML i prekopirate konvertovani kod koji ste dobili. I to je to.

Blogger Adsense Ad code converter

Exit mobile version