Baguje.COM

Dnevna doza motivacije za računarom

Rešio sam da napišem ovaj članak za sve vas koji, kao i ja, svoj dan započinjete uključivanjem računara, proveravanjem e-maila/ova, društvenih mreža, čitanjem vesti sa portala i ostalih čuda koje internet nudi, a koje obavljate pre polaska na posao ili na poslu.

Želim da vam predstavim veoma jednostavan sajt, koji ako postavite kao početnu stranu koja se prikazuje pri pokretanju pretraživača, može poprilično da vas motiviše i ulepša vam početak dana. Reč je o sajtu MiniMotivation.com.

Sajt da jednostavniji ne može da bude, prosto da se zapitate kako vama tako nešto nije palo na pamet da sami napravite. Ovde možete da pročitate mudre izreke svih vama poznatih i nepoznatih slavnih ličnosti i mislilaca. Ako vam se neki citat baš zasviđa možete ga podeliti na društvenim mrežama sa vašim prijateljima, klikom na ikonice u gornjem desnom uglu. Nemojte da se iznenadite ako vam se ponekad umesto citata prikaže slika ili video.  Kako to izgleda, možete pogledati na slici, a uveriti se na MiniMotivation.

 

Ovo vam je dovoljno uz prvu jutarnju kafu ali ako i ostatak dana provodite za računarom verujem da slušate neku muziku. Onog trenutka kada ne znate za kakvu ste muziku ali znate kakvog ste raspoloženja ili kakvog želite da budete preporučujem online streaming sajt StereoMood. Na ovom sajtu ćete moći da nađete muziku po svom raspoloženju ili neraspoloženju.

Na sajtu kažu da iza svake pesme postoji emocija, a da li je stvarno tako izaberite neko raspoloženje i proverite. Prilikom pisanja ovog teksta slušao sam OPIMISTIC listu.

Prepustite se i uživajte, srećan rad.

Exit mobile version