Baguje.COM

Social Monkee-veb servis za pravljenje back linkova

Verovatno vam je poznata činjenica koliko su back linkovi  važni za pozicioniranje jedne veb strane na pretraživačima i za obezbeđenje što boljeg page ranka. Te stoga trebamo nastojati da redovno obezbeđujemo  što više  ulaznih i izlaznih linkova, kako bi na taj način page rank svoje veb strane poboljšali.

Šta su ustvari back linkovi?

To su linkovi koji vas vode sa jedne veb stranice na drugu veb stranicu. Tako postoje unutrašnji back linkovi i spoljni back linkovi. Unutrašnji back linkovi su linkovi unutar jedne veb stranice, a spoljni back linkovi su linkovi koji vas vode do neke druge veb strane.

Postoje mnogi servisi za pravljenje back linkova koje svakako trebamo koristiti, ako želimo obezbediti što bolji page rank.

Jedan od odličnih veb servisa za dodatno pravljenje back linkova je Social Monkee. Na ovom veb servisu možete obezbediti svojoj veb strani 25 back linkova dnevno sa besplatnim članstvom, a plaćeno članstvo vam omogućuje 3×100 back linkova. To praktično znači da sa plaćenim članstvom možete za 3 svoje veb strane dnevno obezbediti po 100 back linkova.

Princip registracije je vrlo jednostavan. Ulogujete se na sign up stranu Social Monkee-ja, popunite odredjene tražene podatke, kao pri bilo kojoj registraciji na nekoj veb strani, sačekate verifikacioni email u email inboxu, kliknete na vezu unutar email-a za potvrdu registracije i verifikaciju vašeg email-a.Time ste verifikovali vašu email adresu i   možete da se ulogujete na svoj account.

Po loginu potrebno je da izvršite download firefox plugin-ova za svoj FireFox browser, ako ga koristite. Na drugim ne znam da li funkcioniše, ja bar nisam isprobala, ali ako koristite Google Chrome, Internet Explorer ili neki drugi browser vi isprobajte, pa ako neće predjite na Firefox.


Zatim u opciji vašeg accounta na vrhu imate Download plugin/Submit page. kliknite na tu ikonicu i otvoriće vam se strana gde ćete popuniti tražene podatke za svoju veb stranu, url adresu, tagove, kratak opis i na kraju imate opciju preview gde možete pogledati kako će izgledati saslanje inforamcija o vašoj veb strani. Ako ste zadovoljni i ako smatrate da je to sve da ne treba ništa dodati, kliknete na Submit to 25 sites. Dobićete izveštaj da je slanje uspešno obavljeno. I to je to. Time ste svojoj veb strani obezbedili 25 back linkova kako bi povećali svoj page rank.

Napomena: dnevno možete samo za jednu veb stranu obezbediti 25 back linkova sa besplatnim članstvom.

Kako uzeti premium članstvo?

Već sam vam napomenula koja je prednost premium članstva nad besplatnim, da time dobijate 3×100 back linkova dnevno. Da bi dobili premium članstvo dovoljno je da učlanite 11 druginh članova preko vašeg referral linka, i automatski dobijate premium članstvo. Međutim vi to članstvo možete i kupiti, ako ne želite da sačekate da se 11 drugih članova učlani preko vašeg referral linka.

Exit mobile version