Baguje.COM

Najbolji dodaci za GTA: San Andreas

Da, znam da je ova igra zastarela ali sam siguran da je još uvek igrate i da je niste uklonili sa vašeg računara. Ja ovde želim da vam predstavim nekoliko dodataka, tj. modova za GTA San Andreas koji će da promene sam doživljaj u igrici. Većina menja izglede klasičnih dosadnih automobila i motora za neke nove … krenimo polako.

Pre nego što počnemo, predlažem vam da instalirate dodatak SAMI (San Andreas Mod Installer) sa adrese http://san-andreas-mod-installer.en.softonic.com/ uz pomoć koga ćete uz samo nekoliko klikova moći instalirati dodatke koje ću navesti.

GTA: San Andreas Zombie Alarm Mod

Ovaj dodatak će da vam kompletno promeni doživljaj u igri jer on transformiše prolaznike u prave zombije. Ukoliko koristite šifre ili ste pak “legalno” opremljeni nekim teškim naoružanjem, lako ćete se postarati da vas zombiji ne zaraze i usmrte.

GTA San Andreas Bike Pack

Smaraju li vas klasični motocikli koji su prisutni u standardnoj verziji ove igre ? Kako bi bilo da ih zamenite recimo sa Yamaha M1 Valentino Rossi motorom, ili Piaggio NRG MC3 skuterom ? Ovaj dodatak upravo to radi 🙂

San Andreas: Multiplayer Mod

Ovaj dodatak omogućava igranje GTA u multiplayeru.

Porsche Carrera GT

Kao što samo ime kaže, ovaj dodatak dodaje popularan model Porsche automobila u igricu 🙂

Real Cars For GTA San Andreas

Ovaj dodatak vam zamenjuje skoro kompletan vozni park igrice sa realnim automobilima. Zaista vredi probati 🙂 Da napomenem da je dodatak veličine oko 850 MB, pa ćete se malo načekati dok se ne preuzme.

Ostale modove možete da pronađete na adresi http://www.strategyinformer.com/pc/mods/grandtheftautosanandreas/

To je za sada to, imate li vi neki da podelite sa mojim čitaocima ?

 

 

Exit mobile version