Baguje.COM

Microsoft priznao: s pravom ste mrzeli Internet Explorer

Ako ste ljubitelj brzog i efektivnog surfovanja internetom zasigurno ste odavno prešli na korišćenje bilo kog drugog browsera, koji NIJE Internet Explorer. A ako imate imalo savesti onda ste i svoje rođake, prijatelje i poznanike primorali da učine isto, što je dovelo do toga da svega 7 % od ukupnog broja korisnika interneta koristi ovaj browser.

"Profinjen" izgled starog IE

Ipak, ako ste i dalje među onima koji veruju da je Internet Explorer neopravdano ocrnjen, biće nam drago da vas obavestimo da je čak i kompanija Microsoft konačno priznala da je naša mržnja bila opravdana. Za svoju novu reklamnu kampanju, ova kompanija je napravila sajt pod nazivom “The browser you loved to hate” (browser koji ste voleli da mrzite), koji možete posetiti klikom na ovaj link. Na sajtu se nalaze reklamni video klipovi, kao i raznorazni grafikoni, koji ukazuju samo na jednu stvar-bili smo u pravu. Sam opis sajta glasi: “Neki ljudi su pokušali sa novim Internet Explorerom i, zamislite, svideo im se (iako to neće da priznaju)”. Jedna od najkontroverznijih stvari na samom sajtu jeste reklamni video klip, koji prikazuje mladića koji se žali psihologu, jer ne može da prestane da uklanja IE sa tuđih računara. Naravno, njegov problem je rešen, jer kako tvrdi, Internet Explorer 9 je zaista dobar.

Link za download novog, poboljšanog browser-a dostupan je na sajtu, pa možete sami da procenite da li će za par godina Microsoft napraviti još jednu ovakvu kampanju, gde se izvinjava zbog svoje mračne istorije.

Exit mobile version