Baguje.COM

LIMBO – na ivici pakla

Igra koja je osvojila preko 90 nagrada, preuzeta u par miliona primeraka “teži” svega 70 i “kusur”  megabajta.

Ko još nije čuo, a ni zaigrao ovu igru – mora. 🙂

Priča ove igre vas stavlja u ulogu bezimenog malog dečaka koji se budi usred šume koja je smeštena na samoj ivici pakla (ime igre je preuzet od latinske reči Limbus što znači pakao) i u potrazi ste za  Vašom (dečakovom) sestrom.

Kako prolazite kroz šumu dečak se susreće sa mnogobrojnim zagonetkama, koje na prvi pogled izgledaju teško, ali kada se malo razmisli shvatite da je rešenje “na dohvat ruke” .

Pored zagonetki, tu su i “meštani”, životinje i stvorenja koja će bežati od Vas, ali isto tako i pokušati da Vas ubiju.

Sem živih meštana nailazićete i na leševe meštana koji će biti od koristi. 😀

Igra ima jednostavne kontrole: levo, desno, gore, dole i Ctrl dugme koje služi za interakciju (pomeranje, penjanje) predmeta.

Grafika koja “krasi” ovu igru je odlično usklađena, crno-beli svet sa filmskim stilom, te nesvakidašnja muzika i zvučni efekti koji odlično dočaravaju atmosferu.

Iako ova igra nije besplatna, ona i nije skupa za ono što nudi.

Igra se može kupiti na Stimu (Steam) , Amazonu (Amazon) ili preko PejPal (PayPal) , PlejStejšn (PlayStation) IksBoks (XBOX)  servisu za cenu od 9.99 dolara (PejPal) dok Stim servis naplaćuje 10 evra.

Za te pare budite sigurni da dobijate odličnu igru, te da nećete zažaliti što ste izdvojili jednu “crvenu” novčanicu u ovim “teškim” vremenima. 🙂

[button type=download color=orange size=normal url=http://c732102.r2.cf2.rackcdn.com/LIMBOInstaller.exe] DEMO [/button]

Sistemska zahtevnost

Exit mobile version