Baguje.COM

Kako promovisati novu veb stranu

Kada napravite blog ili neki veb sajt najlakši način da ga plasirate na pretraživače je promovisati te veb strane preko servisa za promovisanje veb strana. Jedan od takvih servisa je Aboutus.

Učlanjenje u ovaj servis je potpuno besplatno, mada i nije obavezno zato što analizu i promociju svoje veb strane možete uraditi i ako se ne učlanite. Međutim učlanjenje je poželjno ako želite neke druge analize vaših veb strana tipa SEO statistika i druge složenije analize koje se mogu uraditi sa plaćenim članstvom. Plaćeno članstvo košta 99$ za godinu dana.  Na vama je da  izaberete.

Šta postižete promovisanjem svoje veb strane ovim servisom?

Postićićete to što će se vaša veb strana za nepunih sat dva naći na pretraživaču Google-a, s obzirom da Google botovi (roboti) popisuju ovaj servis svakodnevno kao i mnoge druge za promovisanje veb strana. Ovo je 100 % sigurno, zato što sam lično proverila ovaj servis i koristim ga za promociju svojih veb strana.

Šta mora veb strana ispuniti da se nađe na pretraživaču Google-a?

Ništa posebno osim to da ima svoj naslov (title), opis (description), ključne fraze (key words), jezik (language) i naravno nekoliko dobro napisanih postova (ne copy-paste opcija) već originalnih sa par dobrih izlaznih linkova.

Kako se učlaniti i ispromovisati veb stranu?

Ulogujete  se na Aboutus. Popunite uredno svoje podatke: ime i prezime, email i password i šifru za verifikaciju i sačekate da vam pošalju link na email za verifikaciju email adrese. Kada verifikujete svoju email adresu možete da se ulogujete i izvršite promociju svoje veb strane.

U opciji na vrhu strane imate prozorčić u kom ukucate naziv veb strane i kliknete na lupu. Pojaviće vam se: vaš veb sajt profil ikonica ( obično sadrži opis vaše veb strane, koji možete da korigujete po želji)

Kada odradite i ispravite  sve greške, vaša veb strana pojaviće se na Google pretraživaču u najkraćem mogućem roku što će rezultirati i page rank-om vaše veb strane.

Proverite i uverite se.

Uživajte posmatrajući vaš uspeh.

Exit mobile version