Baguje.COM

Kako da slušate Pandora radio van Amerike ?

Siguran sam da ste čuli za Pandora radio, to je jedan od najpopularnijih sajtova za slušanje muzike u Americi. Međutim, sajt je blokirao sve korisnike koji nisu iz Amerike, i niko nije u mogućnosti da koristit ovaj servis i sluša muziku. Naravno, ovo može da se zaobiđe upotrebom proxy adresa gde ćete koristiti IP koja se nalazi u Americi pa će sajt kome pristupate misliti da vi pristupate iz države odakle je proksi.

Međutim, ovaj put vam ne predstavljam proksi i upotrebu istog već jednu malu ekstenziju za Google Chrome koja će vam omogućiti slušanje pesama na Pandori odakle god da pristupate. Na slici ispod možete lepo da vidite da upravo slušam muziku sa Pandore.

Sve što treba da radite jeste da instalirate dodatak HTTPS Enforcer iz Chrome prodavnice (besplatno), kliknete na njega i odaberete opciju “Enable”. Nakon toga, učitate Pandorin veb sajt na adresi https://www.pandora.com/ i uživate u muzici 🙂

Takođe, predlažem i instaliranje dodatka PandoraEnhancer koji će vam olakšati upotrebu ovog servisa i ukloniti dosadne reklame sa Pandorinog sajta.

Exit mobile version