Baguje.COM

Kako da proverite ispravnost linkova i html koda veb strane

Jedan od servisa na kome možete potpuno besplatno proveriti ispravnost vaših linkova i html koda je LinkScan.

Ne morate skidati nikakv softver, program niti bilo šta slično. Dovoljno je da se ulogujete na LinkScan i sve što je potrebno je da u prozorčić za upis linka unesete link vaše veb strane čiju analizu želite izvršiti  i čekirate koju analizu želite ( a možete i sve tri dole navedene analize odjednom)

i pritisnete Check it Now.

Sistem će vam izbaciti neispravne i sumnjive linkove, celokupne html kodove kao i postojeće  greške u html kodu. Dobićete celokupni listing. Preporučljivo je da sve linkove koji su neispravni i sumnjivi popravite ili uklonite, kao i da izvršite ispravke html kodova koji imaju greške. Zbog čega sve to treba uraditi?

Zbog toga što postojanje neispravnih i sumnjivih linkova i  html kodova rezultira slabom rangiranju veb strane. Prilikom popisivanja Google botovi (roboti) snimaju i popisuju sve neispravne i sumnjive linkove i html kodove što utiče na slabiji rang veb strane. Kada ih popravite to će znatno uticati na poboljšanje page ranga veb strane.

Rezultat koji dobijete otprilike izgleda ovako kao na tabeli, gde imate smajlijima obeležene pojedine linkove.

U  izveštaju možete videti svaki link i html kod  i tačno ćete znati koje linkove ili kodove treba ispraviti. Ispravku možete izvršiti ako se ulogujete na kontrolni panel veb strane.

Napomenuću vam da pomoću ovog web servis možete izvršiti analizu jednog dokumenta tj. jedne veb strane sajta ili bloga.Posle izvršene analize i popravke linkova proverite svoj page rank i videćete da se znatno poboljšao.

 

Exit mobile version