Baguje.COM

Youtube Center – najbolji dodatak za Youtube

Opisivali smo vam nekoliko puta kako da skinete youtube klip na svoj računar, ili kako da ga prebacite u MP3 i podelili sa vama još poneki Youtube trik. Sada, možete sve to zaboraviti jer jedan dodatak radi sve do sada objašnjeno i opisano.  U pitanju je dodatak Youtube Center koji pruža mnoštvo mogućnosti za Youtube snimke.

Kao što možete videti na slici iznad, imate opciju preuzimanja uz pomoć jednog klika u nekoliko formata. Takođe, imate i dugme “Settings” gde možete da podesite dodatne opcije. Pored ovoga, treće, takođe glavno dugme je i “Repeat” uz pomoć koga trenutni klip koji puštate možete da vrtite u krug, tj da ga puštate iznova kada dođe do kraja.

Sve što treba da uradite jeste da uz pomoć Google Chrome veb pregledača učitate stranicu http://userscripts.org/scripts/show/114002 i kliknete na dugme “Install” i to je sve. Nakon toga, posetite bilo koji video klip i uživajte u čarima ovog dodatka.

Ukoliko pak koristite Firefox, potrebno je da instalirate dodatak “Greasemonkey” i nakon te instalacije posetite takođe stranicu http://userscripts.org/scripts/show/114002 i kliknete na dugme “Install”.

Da li vam se sviđa ovaj brz način preuzimanja video klipova na računar ?

Exit mobile version