Baguje.COM

So.cl – Microsoftova društvena mreža

Kao što je odavno bilo najavljeno, i Microsoft sprema “ekipu” za rat među društvenim mrežama koji se zahuktao pojavomGoogle+. Njihov odgovor, So.cl, još uvek u ranoj fazi razvitka dostupan je nekolicini kako bi isprobala šta Microsoft ima da ponudi. Naravno, od vas, za uzvrat očekuju podatke o tome šta vam se dopada, šta vam nedostaje, šta vam smeta itd. Dakle, korisnički odgovor (feedback) u zamenu za rani pristup razvitku servisa.

Stefan Jocić, takođe autor ovog bloga, ali ga valja pomenuti i kao čoveka kod koga se hostuje Baguje.COM blog, mi je poslao pozivnicu kako bi isprobao ovaj novi servis. Ja sada želim da podelim 5 pozivnica svima koji su zainteresovani da testiraju i isprobaju ovaj servis. Sve što treba da uradite jeste da šerujete ovaj post na Google+, Facebooku ili Twitteru i ostavite link do svog posta u komentaru ispod pa ću vas ja kontaktirati. 5 najbržih će da dobije pozivnice.

UPDATE: Podeljeno je svih 5 pozivnica. Ukoliko želite invite, pokušajte kontaktirati nekoga ko je dobio pozivnicu u komentarima ispod.

Uskoro, kada servis bude malo više razvijen očekujte i kompletan opis.

Exit mobile version