Baguje.COM

Napravite CV uz pomoć podataka sa Facebook-a

Ukoliko ste popunili razne podatke u svom profilu na Facebooku, oni su verovatno dovoljni za osnove informacije za vaš CV, tj. biografiju. Ukoliko želite da napravite CV od ovakvih podataka automatski, docs.com sajt će vam pomoći da sve ovo ostvarite uz pomoć nekoliko klikova:

Korak po korak to izgleda ovako:

  1. Učitajte sajt www.docs.com
  2. Kliknite na ikonicu “Resume” baš kao što sam prikazao na slici ispod
  3. Odmah zatim kliknite na dugme “Connect with Facebook” kako bi se povezali sa svojim Facebook nalogom. Odobrite to što vam traži sajt i dopustite mu da pristupi vašim infomacijama
  4. U sledećem koraku treba da odaberete da li želite i sa kim da podelite vašu radnu biografiju kada je završite. Ja sam u ovom slučaju odlučio da je ne delim ni sa kim jer sam je pravio samo radi testiranja.
  5. Odmah nakon toga, kliknite na dugme “Create” i vaša biografija je spremna. Kao što možete videti u mom primeru ispod, već je skoro popunjena, ostaje samo da je malo preradite i popunite sa podacima koje Facebook ne zna o vama. Takođe, naslove možete da prevedete na srpski jer je po osnovnim podešavanjima na engleskom jeziku.
Moja biografija izgleda ovako (nisam ništa dodavao, ovo su samo podaci koje Facebook ima o meni)

To je to, uživajte i srećno vam bilo ukoliko konkurišete za posao sa biografijom koju ste napravili uz pomoć ovog uputstva.

Exit mobile version