Baguje.COM

Stigao stabilni Google Chrome 16

Google Chrome je juče dobio verziju 16 u stabilnom izdanju. Novosti u ovoj verziji su podrška za više profila na jednom računaru i njihovo sinhronizovanje. Dakle, odlična stvar ukoliko vaš računar i Google Chrome koristi više osoba od jedne. Samo je potrebno napraviti poseban profil za drugu osobu i sva podešavanja, bookmarks, sačuvane lozinke, istorija učitavanja stranica i sve ostalo moguće je dostupno svakom korisniku ponaosob. Takođe, i sinhronizacija je moguća, pa ćete tako recimo i za drugim računarom, recimo na poslu, moći da pristupite vašim podešavanjima i svemu ostalom prilagođenom od kuće.

Kako bi napravili nov profil, treba da učitate Options stranicu, i tamo kliknete na dugme “Add new user”.

I to kasnije izgleda ovako:

Naravno, nakon toga, možete da birate ime korisnika i ikonicu, a kasnije i podesite sinhronizaciju i sve ostalo po želji. Kao i do sada, update se automatski instalira, a ukoliko još uvek nemate novu verziju, kliknite na ikonicu ključa (menu), i pokrenite opciju “About Chrome” gde ćete pri dnu prozorčića videti da se proverava nova verzija i ukoliko je pronađe ista i instalira.

Ukoliko još uvek niste probali Google Chrome, predlažem da posetite stranicu https://www.google.com/chrome, preuzmete ga i instalirate.

Exit mobile version