Baguje.COM

Kako da se ulogujete na više Fejsbuk naloga istovremeno?

Kao što sigurno znate, Fejsbuk zabranjuje kreiranje više od jednog ličnog profila. Uprkos tome, mnogi korisnici imaju više naloga, posebno oni koji vole da igraju razne igrice. Ako pripadate grupi korisnika sa više naloga, onda ste sigurno primetili da iz jednog brauzera ne možete da budete ulogovani na više Fejsbuk naloga istovremeno.

Jedan način da se to zaobiđe jeste da koristite opciju privatnog (inkognito) surfovanja, ali tada možete da se ulogujete samo na 2 naloga. Naravno, ovo je više nego dovoljno za većinu korisnika.

Ali, šta je sa onima koji imaju više od dva Fejsbuk naloga? Postoji jedan jednostavan skript koji može da vam pomogne da rešite taj problem. Skript se zove Facebook Switch Accounts i do sada je instaliran blizu 150K puta.

Kako instalirati skript Facebook Switch Accounts?

Skript treba da instalirate na svoj brauzer (pregledač Interneta).

Korisnici Fajerfoksa treba najpre da instaliraju Greasemonkey dodatak za brauzer, koji se instalira lako kao i ostali dodaci za Fajerfoks. Nemojte da zaboravite da posle instalacije restartujete brauzer.

Korisnici Google Hrom brauzera mogu direktno da instaliraju skript. U ovom tekstu ćemo instalirati Facebook Switch Accounts na Hromu.

1) Kliknite na sledeći link: http://userscripts.org/scripts/show/63761

2) Pritisnite zeleni taster Install.

3) Potvrdite instalaciju klikom na Install.

Facebook Switch Accounts je sada instaliran.

Ako se sada ulogujete na Fejsbuk videćete novu sekciju u gornjem desnom uglu koja se zove Switch Accounts:

Ovo je vaš kontrolni panel koji vam omogućava prelazak iz jednog Fejsbuk naloga u drugi.

Da biste dodali naloge, kliknite na Add Account koji se nalazi na Switch Account meniju i dodajte jedan po jedan sve naloge na koje želite da se logujete istovremeno kao na slici dole:


Možete da modifikujete i brišete naloge. Da biste pristupili naprednim opcijama za promenu podešavanja, kliknite na Switch Settings i konfigurišite skript prema svojim potrebama.

To je sve što je potrebno da biste lako i brzo prelazili iz jednog u drugi Fejsbuk nalog.

Exit mobile version